Alboraia contracta una nova tècnica de joventut després de 2 anys de peticions de Compromís

3519

La incorporació d’una nova tècnica de joventut a l’Ajuntament d’Alboraia ha sigut per a, Compromís per Alboraia, una nova notícia ja que la seua incorporació “és una demanda que Compromís ha mantingut des del principi de la legislatura”.

Segons Àngels Belloch, portaveu municipal de Compromís, “ja fa temps que des de Compromís es ve plantejant la necessitat de posar en funcionament polítiques per a la joventut d’Alboraia, i una de les principals propostes que la coalició ha mantingut ha sigut la de tindre personal tècnic especialitzat”.

“Encara que ha tardat dos anys en donar-se”, Compromís valora positivament el primer pas per a definir polítiques útils i reals per a la joventut “ja que millorar la participació de les persones joves, posar en funcionament un pla de primera ocupació, ampliar l’oferta d’oci o facilitar formació són només algunes de les idees que Compromís ve oferint sense cap resposta”.

Compromís demana un Punt d’Informació Juvenil

En eixa línia, Ramón Gimeno, regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alboraia ja va proposar, a principi d’any, la necessitat de posar en funcionament un Punt d’Informació Juvenil.

Per a Gimeno, esta iniciativa “podria cogestionar amb les associacions juvenils d’Alboraia, així aconseguiríem tres objectius. Millorar l’accés a la informació i activitats dels i les joves, oferir un paper principal al teixit associatiu juvenil i dinamitzar la participació juvenil tant de persones associades com d’aquelles que no ho estan. El repte és arribar a les persones que no estan participant en cap associació”.

Ara, segons explica les mateixes fonts, “cal garantir vies de participació eficaç perquè el jovent del municipi puga definir els passos a donar en funció de les seues pròpies necessitats. El Consell Sectorial de Joventut només ha estat convocat en dos ocasions des de la seua creació fa un any i mig, incomplint el seu reglament i bloquejant la participació dels i les joves en la política municipal”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.