Albalat, Albuixech, Massalfassar, Museros, Rafelbunyol i La Pobla estrenen plans d’igualtat

3790

El Castell d’Albalat dels Sorells va acollir el dimecres la presentación dels plans d’igualtat locals dels sis municipis que han elaborat per primera vegada aquest document gràcies a la coordinació de la Mancomunitat de l’Horta Nord. Es tracta d’Albalat dels Sorells, Albuixech, Massalfassar, Museros, La Pobla de Farnals i Rafelbunyol.

Es tracta de documents que fan un diagnòstic de la situación per a poder avançar en la integració de les dones en tots els aspectes en igualtat de condicions que els homens.

L’acte va ser clausurat per la diputada provincial d’Igualtat, Isabel Garcia, a qui des de la Mancomunitat de l’Horta Nord han agraït les ajudes destinades a la redacció i implementació dels plans d’igualtat, un projecte coordinat per Yolanda Sánchez, delegada de la Mancomunitat i regidora d’Igualtat d’Albalat dels Sorells. A més, s’ha contat amb l’assessorament de la consultora especialitzada de gènere Equality Momentum.

Garcia va valorar molt positivament la iniciativa i s’ha compromès a continuar implementant ajudes per donar continuïtat a estos projectes “tan necessaris per a l’avança cap a una societat igualitària”. També va instar a la posada en marxa dels mateixos per a que es produïsca l’objectiu de transformació social.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.