Albalat, Albuixech, Massalfassar, Museros, Rafelbunyol i La Pobla estrenen plans d’igualtat

0
2758

El Castell d’Albalat dels Sorells va acollir el dimecres la presentación dels plans d’igualtat locals dels sis municipis que han elaborat per primera vegada aquest document gràcies a la coordinació de la Mancomunitat de l’Horta Nord. Es tracta d’Albalat dels Sorells, Albuixech, Massalfassar, Museros, La Pobla de Farnals i Rafelbunyol.

Es tracta de documents que fan un diagnòstic de la situación per a poder avançar en la integració de les dones en tots els aspectes en igualtat de condicions que els homens.

L’acte va ser clausurat per la diputada provincial d’Igualtat, Isabel Garcia, a qui des de la Mancomunitat de l’Horta Nord han agraït les ajudes destinades a la redacció i implementació dels plans d’igualtat, un projecte coordinat per Yolanda Sánchez, delegada de la Mancomunitat i regidora d’Igualtat d’Albalat dels Sorells. A més, s’ha contat amb l’assessorament de la consultora especialitzada de gènere Equality Momentum.

Garcia va valorar molt positivament la iniciativa i s’ha compromès a continuar implementant ajudes per donar continuïtat a estos projectes “tan necessaris per a l’avança cap a una societat igualitària”. També va instar a la posada en marxa dels mateixos per a que es produïsca l’objectiu de transformació social.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here