Albalat dels Sorells aprova les 60 sol·licituds d'ajudes presentades al seu primer pla Resistir

16 lecturas

L'Ajuntament d'Albalat dels Sorells ha culminat el procés de concessió de les ajudes del Pla Resistir per a l’exercici al qual han presentat 60 sol·licituds d'ajudes. La totalitat de les sol·licituds han sigut admeses, segons ha explicat l’alcalde Nicolau Claramunt.

Ajuntament Albalat dels Sorells

De estes 60 peticions d'ajudes, 24 sol·licituds s'emmarquen en l'annex 1 de l'ordre, això és, empreses o persones treballadores autònomes, l'activitat dels quals estiga relacionada amb el sector restauració, comerç, turisme, oci,... amb una quantitat que arriba als 56.000 €; 9 empreses ó autònoms que s'han incorporat a la mateixa modalitat (Annex 1) pel que marca el decret del 5 març, de “mesures extraordinàries de recolzament a la solvència empresarial en resposta a la pandèmia del COVID-19”, amb 18.000 € més; 9 sol·licituds que s'adhereixen a les ajudes pròpies d'afectació per la pandèmia, amb un total de 17.310 €; i finalment, 18 empreses i autònoms que s'han adherit a la modalitat d'ampliació de crèdit per ser “d'altres sectors afectats diferents a l'annex 1”, per un total de 34.386,31 €.

En total, l’ajuntament suma 125.697,31 euros en este Pla Resistir.

Albalat prepara ja les transferències

Ara en finalitzar el termini dels 10 dies previstos dies per a les possibles al·legacions i per a presentar documentació que falta en els casos què s'han requerit, Albalat dels Sorells procedirà a fer l'ingrés de les quantitats aprovades en cadascun dels casos, als conters corrents dels beneficiaris.

Segons la regidoria de Comerç, Sònia Clemente, “és una molt bona notícia haver tramitat favorablement totes les sol·licituds. Tenim moltes ganes de fer les transferències i ajudar a les empreses, comerços i persones treballadores autònomes”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí