Albalat dels Sorells vol conscienciar entre els seus veïns el reciclatge, consum responsable i hàbits saludables

957

L’Ajuntament d’Albalat dels Sorells ha possat en marxa la campanya 'On vas sense cabàs', per a conscienciar i promoure el reciclatge, el consum responsable, els hàbits saludables i la sostenibilitat ambiental.

on vas sense cabàs Albalat dels SorellsLa campanya consisteix a fer arribar a les famílies d'Albalat dels Sorells una quadernet per fer la compra amb missatges relacionats amb la dieta mediterrània, els hàbits de consum saludable, fer esport i el consum de productes de proximitat.

També inclou una guia amb informació dels productes de temporada, consells sobre el producte de proximitat, com reciclar correctament, informació de l'Ecoparc, evidentment fabricat amb material reciclable i sostenible.

L'ajuntament d'Albalat dels Sorells i, a través de la regidoria de Medi Ambient, pretén que aquestes accions del dia a dia tinguen un sentit més just i solidari, al mateix temps que impulsen el teixit comercial i de projectes relacionats amb el comerç i consum de productes de proximitat.

La regidora de Sanitat, Sònia Clemente, ha explicat que 'On vas sense cabàs?' "té l'objectiu de fer arribar a les persones corrents i a les famílies que fer xicotets canvis en les accions quotidianes i diàries és contribuir a la millora del nostre entorn i és contribuir decididament en la lluita contra el canvi climàtic; perquè cuidar el nostre entorn, potenciar el producte local i de proximitat i tenir hàbits saludables forma part del repte que tenim com a persones i societat per un món millor i en condicions per als nostres fills i néts”.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.