Albalat dels Sorells es prepara ja per a disfrutar de la V edició del seu festival de dansa contemporània

908

El festival de dansa contemporània de carrer d'Albalat dels Sorrells, Albalat en Dansa, es prepara ja per a celebrar el dies 12 i 13 de juny  la seua VI edició.

Després que l'any passat s'aconseguira celebrar el cinqué aniversari en un any tan complicat per a la cultura en viu, l'organització de l'esdeveniment, encapçalada per la polifacètica artista Pepa Cases, es mostra il·lusionada amb aquesta nova entrega.

Amb el suport de l'Ajuntament de la localitat, Albalat dels Sorells acollirà el festival en un entorn històric i únic com la plaça del Castell que serà l'escenari per a les companyies i artistes que se succeiran les vesprades del segon cap de setmana de juny.

Amb aquesta iniciativa Albalat dels Sorells vol visibilitzar una disciplina artística com la dansa contemporània, posant-la a l'abast del públic en general i apropant-la al veïnat, així com als visitants que visiten el municipi per a gaudir de la cultura en directe.

El festival esdevé íntegrament a l'aire lliure amb propostes per a tota classe de públic i edats, i de manera totalment gratuïta. Així, set companyies professionals es donaran cita durant les dues jornades amb una oferta completa i variada que dóna a conéixer la dansa contemporània a través de peces entre 5 i 20 minuts de durada, amb artistes de tot arreu del territori espanyol i, per descomptat, també hi participaran companyies i artistes valencianes.

Els i les assistents tindran l'oportunitat de passar a l'acció també, més enllà de gaudir com a públic; ja que dissabte s'inclou a la programació una Jam Dansa amb música en directe, per tal que qualsevol puga viure també la dansa en primera persona.

Així, en esta nova edició, aquest festival ja consolidat a Albalat dels Sorells continua la seua trajectòria, celebrant una VI edició amb la dansa contemporània com a protagonista de 2 jornades culturals per a tots els públics i a l'aire lliure.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.