Albal aconsegueix la cessió gratuïta per part de la Generalitat de l’edifici del camí de la Marjal per a fer un centre per a jóvens

1
109

Albal. AyuntamientoEl ple del Consell ha acordat hui la cessió gratuïta a l’Ajuntament d’Albal d’un immoble ubicat al camí de la Marjal d’este municipi, on antigament hi havia la seu del Centre d’Investigacions sobre Desertificació. A final de l’any passat, l’Ajuntament d’Albal va fer saber a la Generalitat el seu interés per poder gaudir de la cessió gratuïta d’este immoble per a destinar-lo a albergar locals d’esplai per a jóvens.

Així, el Consell ha acordat la cessió gratuïta de l’ús d’este immoble, a excepció de la vivenda de treballadors, que està actualment en estat ruïnós, però sobre el qual l’Ajuntament es compromet a establir algun tipus de vigilància per a garantir-ne la seguretat. A la resta de les instal·lacions, l’Ajuntament d’Albal durà a terme les obres de rehabilitació i adaptació necessàries per a donar-los l’ús previst.

L’Ajuntament es compromet a destinar este immoble a la realització d’activitats d’interés per als habitants del municipi. Així s’hi ubicarà un centre d’informació juvenil, zona d’activitats culturals i formatives (sales d’informàtica, exposicions, estudi, etc.), zona d’oci i activitats lúdiques (sala de lectura i de jocs de taula, sala de jocs de saló), cafeteria, lavabos i magatzem.

A més, s’adequaran els espais exteriors per a jocs, concerts i altres activitats a l’aire lliure. A més, s’hi instal·laran servicis socioculturals, com una sala d’assajos i audicions per a la Societat Juvenil Musical d’Albal i la seua escola d’educands, seu d’altres expressions de l’activitat musical local, estudis de l’emissora municipal Ràdio Sol Albal, hotel d’associacions culturals i altres d’interés local i saló general d’actes.

1 Comentario

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.