El Consell aprova un conveni amb el SEPE i Cultura per a qualificar el Centre de Formació Professional de Paterna com referent nacional

0
79
pleno consell 26 septiembre
La portaveu del Consell, MªJosé Catalá.

El ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre el Servici Públic d’Ocupació Estatal (SEPE), el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport i la Generalitat Valenciana per a la qualificació del Centre Nacional de Formació Professional de Paterna com a centre de referència nacional.

El Centre de Formació Professional Ocupacional de Paterna podrà ser qualificat com un centre de referència nacional en transformació de fusta i suro, en moblament de la família professional fusta, moble i suro, i en referència per a la innovació i experimentació en formació professional.

El centre de referència nacional es concep com una institució al servici dels sistemes de formació professional, que ha de facilitar una formació més competitiva i respondre als canvis en la demanda de qualificació dels sectors productius. El seu treball ha de ser un referent orientador per al sector productiu i formatiu.

Els centres de referència nacional es distingixen perquè programen i executen actuacions de caràcter innovador, experimental i formatiu en formació professional, de manera que servisquen de referent al conjunt del Sistema Nacional de Qualificacions i Formació Professional per al desenrotllament de la formació professional.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.