Alaquàs realitzarà un diagnòstic medioambiental i un pla d’acció per a lluitar contra el canvi climàtic

567

L’Ajuntament d’Alaquàs elaborarà conjuntament amb la Diputació de València un Inventari d’Emissions de Referència, una Avaluació de Riscos i Vulnerabilitats derivats del canvi climàtic un i Pla d’acció per al Clima i l’energia sostenible.

Alaquàs realitzarà un diagnòstic medioambientalPer a l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, aquesta és una actuació més dins de la “nostra aposta i compromís decidit per la lluita contra el canvi climàtic i l’eficiència energètica i aplicar en els nostres territoris els objectius climàtics i energètics”.

L’import del projecte ascendeix a 15.000€, dels quals l’ajuntament ha rebut una subvenció de 10.5000 euros per part de la Diputació de València, que ve a suposar el 70% del cost. De la resta es farà càrrec l’Ajuntament. La Diputació és l’encarregada de contractar l’empresa que realitzarà l’estudi. Per la seua banda, el consistori crearà una comissió de seguiment i una vegada el pla estiga elaborat, es marcaran les actuacions.

El Pacte de les Alcaldies per al Clima i l’Energia agrupa milers d’autoritats locals i regionals amb el compromís voluntari d’aplicar en els seus territoris els objectius climàtics i energètics de la Unió Europea. Els nous signants prometen rehuir les emissions de CO2 en almenys un 40% fins el 2030.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.