Alaquàs inaugura el betlem del Castell realitzat als últims 6 mesos per l’artista alaquaser José Alises Cano

727

Alaquas. Betlem nadalenc Castell d'Alaquàs

Alaquàs ha inaugurat el Betlem nadalenc del Castell d’Alaquàs, activitat posada en marxa l’any passat com a novetat de la programació de Nadal organitzada per l’Ajuntament d’Alaquàs i que es repeteix donat el gran èxit d’acollida. L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i de l’artista que ha realitzat el treball, José Alises Cano.

El Betlem que s’ha inaugurat és el fruït de més de 6 mesos de treball. Té al voltant de 20 metres quadrats amb una gran quantitat de figures. Podem trobar les escenes tradicionals de l’anunciació a Maria o als pastors, la petició de posada, el naixement xiquet Jesús, l’arribada dels reis mags, el poble de Betlem amb la representació dels antics oficis (forner, peroler, sabater, el moli, l’almàssera).

El pessebre està ubicat a la sala La Torre del Castell d'Alaquàs, on es pot observar el pessebre de Betlem o l’arribada dels Reis Mags a la trobada del naixement del xiquet Jesús, entre moltes escenes representatives d’aquesta tradició. Es pot visitar del 4 de desembre al 5 de gener de dilluns a dissabte de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores.

L’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, va felicitar l’artista per “l’art i la capacitat de treball d’aquest artista perquè pugam gaudir tots els veïns i veïnes d’Alaquàs”. L’artista es va mostrar agraït pel compromís de l’Ajuntament en el foment de Betlems i va recordar “l’esforç realitzat al llarg de tot un any per a poder mostrar aquesta obra”.

L’acte va comptar també amb l’actuació del cor del col·legi públic Bonavista, que va interpretar nadales típiques d’aquesta època de l’any.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.