Alaquàs celebrarà la fira de la tapa gourmet els dies 5, 6 i 7 de setembre

478

Aldaia. Ruta de la Tapa Gourmet 2014

Alaquàs presentarà demà dimarts 2 de setembre la IV Fira de la Tapa emmarcada dins de les Festes Majors i que se celebrarà els dies 5, 6 i 7 de setembre al parc de la Sequieta d’Alaquàs. La presentació tindrà lloc a les 11 hores del matí al Castell d’Alaquàs.

En l’acte estarà present l’alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i els restauradors que participen en l’activitat, que mostraran les tapes amb les quals es presenten a aquest event gastronòmic pel que passen cada any milers de veïns i veïnes. A partir del divendres 5 de setembre fins al diumenge 7, es podrà gaudir del recinte firal i de totes les elaboracions de cada restaurant. Els restaurants d’Alaquàs que participen són els següents: Tres Jotas, l’Encontre, La Posada, Restaurant Isabel, Hotel Alaquàs i Sabores de la Vid.

El jurat encarregat de decidir quina és la millor tapa del concurs degustarà totes les propostes el 6 de setembre. El lliurament del premi es realitzarà el mateix dia. El diumenge 7 de setembre es donarà el premi a la “Millor Tapa del Públic 2014”.

L’ajuntament d’Alaquàs anima a tot aquell local de restauració que ho desitge a participar en la fira. Aquesta mostra és una bona oportunitat per a donar impuls a un sector local en un esdeveniment que ha tingut molt bona participació en altres edicions.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.