EUPV demana al nou vicepresident del BEI que investigue el destí del diners destinats al CEIP Ciutat de Cremona

445

mobiliario cremona

La síndica d’EUPV en les Corts Valencianes i coordinadora de la formació d’esquerres, Marga Sanz, ha demanat al nou vicepresident del Banc Europeu d’Inversions (BEI), Roman Escolano, que accelere la revisió de la gestió de les ajudes d’aquesta institució al Consell, singularment en matèria de construcció de col·legis públics.

Sanz ha recordat que el propi BEI va assegurar que “ha reforçat el seguiment al projecte Crea Escola, conscient dels retards i modificacions que estan patint els centres educatius del País Valencià que formen part d’aquest programa, i que està pendent del Pla d’Acció que teòricament està elaborant el Govern valencià”. A més a més, la síndica d’esquerres ha recordat també que el BEI “està investigant el cas escandalós del Ciutat de Cremona”.

Coincidint amb el nomenament de Roman Escolano com a nou vicepresident del BEI, la síndica d’esquerres ha demanat que s’accelere la revisió de la gestió dels fons, especialment en allò referit a la construcció de centres educatius públics.

Sanz s’ha referit a la situació del col·legi públic Ciutat de Cremona d’Alaquàs: “El que ocorre amb aquest centre és injustificable. Fa 8 anys que la comunitat educativa espera la construcció d’un edifici que no ha arribat, malgrat estar inclòs dins el Pla Crea Escola, finançat pel BEI. El centre continua íntegrament en barracons. Demanem, per tant, que la institució europea investigue a fons què ha ocorregut i exigisca al Consell respostes clares”, conclou la síndica d’esquerres.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.