Ajuntament i Caixa Popular creen la targeta Meliana Solidària per a gestionar les ajudes d'emergència social

970

L'alcalde de Meliana, Josep Riera, i el director de l'oficina de Caixa Popular a Meliana, Raúl Sáiz, han signat un conveni amb el qual es crea la targeta Meliana Solidària.

Caixa Popular tarjeta Meliana SolidariaLa targeta moneder és una iniciativa de les regidories de Serveis Socials i Foment Econòmic amb la participació de l'entitat financera Caixa Popular. Està dissenyada per a gestionar les ajudes municipals d'emergència social. La nova targeta serà operativa en els establiments locals amb productes de necessitat bàsica que decidisquen adherir-se a la proposta i podran sol·licitar-la les persones que reunisquen els requisits.

Segons han explicat l'alcalde i el director de director de l'oficina de Caixa Popular a Meliana, la targeta suposa un sistema complementari de regulació d'ajudes d'emergència individuals o familiars i pretén donar cobertura i garantir les necessitats bàsiques de subsistència com l'alimentació bàsica i infantil o la higiene. També s'afovorix el comerç local, ja que es podrà usar als comerços del municipi; a més, amb un sistema de gestió molt àgil.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.