A.mun y AE Agró denuncien l’abocament de tubs fluorescents i plaques d’uralita al barranc del Carraixet

1420

La formació política A.Mun ha denunciat  el deteriorament ambiental que pateix Montcada per no  existir cap control respecte a l’abocament de residus sòlids urbans arreu del terme “en nombrosos espais on s’acumula fem, deixalles i enderrocs de construcció”.

Horta Nord. Barranc del CarraixetA.mun ha criticat que solars i altres espais s’han convertit en “abocadors incontrolats que es van omplint de fem fins que queden reblits, com passa al Camí Fondo de la Marquesa. A més, en la zona urbana en general, però de forma més intensa als barris perifèrics, els llocs on es localitzen els contenidors de fem també són abocadors a xicoteta escala, com el barri de Masies). Això està generant un cost econòmic important al consistori, ja que cal netejar-ho de manera periòdica”.

La culminació de la insensibilitat, segons A.mun Montcada es l’estat en què es troba el Barranc del Carraixet, “que s’ha transformat en un abocador il·legal incontrolat. Està ple d’enderrocs, plàstics i tot tipus de fem. Recentment hi ha hagut un abocament de tubs fluorescents i també de plaques d’uralita (fibrociment), ambdós materials potencialment molt tòxics que necessiten un processat especial per al seu tractament”.

A-mun ha recordat que l’organització ecologista AE-Agró, dintre d’una campanya sobre l’ús de productes fitosanitaris, ha enviat a l’alcaldessa de Montcada una sol·licitud d’entrevista per tal que explique les mesures que l’alcaldia ha pres enfront de l’ús de fitosanitaris al municipi “peró AE Agrò no ha tingut cap resposta per part de l’alcaldia”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.