El veïnat de Silla opta pel documental sobre la Dansa dels Porrots com a primer projecte cultural a subvencionar

834

La ciutadania de Silla, mitjançant la priorització dels projectes de la convocatòria IMPULSA Silla 2018, ha triat que es subvencione en primer lloc l’elaboració d’un documental sobre la Dansa dels Porrots. En segon lloc, el taller artístic Tots iguals, tots diferents; en tercer lloc, el documental Silla, lloc de refugi i, per últim, el cicle de programes de ràdio fets per dones migrants Veus migrants. Els 5.000 euros destinats a subvencionar projectes d’animació socio-cultural seran assignats seguint aquest ordre. Els resultats exactes poden consultar-se en sillaparticipa.com.

L’Enquesta Popular, promoguda per la Regidoria de Transparència, Comunitat i Participació amb l’objectiu d’aprofundir en la democràcia al nostre poble de la mà de la ciutadania participativa i activa en les decisions adoptades al poble, s’ha celebrat entre el 2 i el 9 de juny i ha comptat amb 1161 participacions. El veïnat ha pogut decidir mitjançant les modalitats presencials i online i, a més a més, personal de l’Ajuntament ha estat a peu de carrer per informar i facilitar la participació ciutadana.

En aquest procés participatiu, la ciutadania de Silla ha realitzat una priorització sobre els projectes presentats a la convocatòria de subvencions IMPULSA Silla, ha realitzat propostes per a la programació del Centre Cultural Carmen Valero i suggeriments per a les festes del poble, així com suggeriments de millora per al poble i de preguntes per a la propera Enquesta Popular de 2019.

Les propostes realitzades per la ciutadania en les preguntes de caràcter obert tenen una major complexitat d’anàlisi i s’estan estudiant en profunditat, de manera que els seus resultats podran conèixer-se més endavant.

D’altra banda, la qüestió al voltant de la pràctica del tir i arrossegament al poble, la qual ha estat convocada amb més de 100 firmes ciutadanes acollint-se a l’article 14 del Reglament de Participació Ciutadana, serà consultada en la propera Enquesta Popular tal i com ja es va anunciar abans de començar la III Enquesta Popular.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.