6.500 persones disfrutaren de la Mostra de Pallasses i Pallassos de Xirivella més solidària, feminista i integradora

366

La XXVI edició de la Mostra Internacional de Pallasses i Pallassos de Xirivella ha conclòs amb 6500 persones que han assistit als 14 espectacles i les 7 activitats paral·leles que han tingut lloc durant els nou dies que ha durat l’esdeveniment.

L’equip organitzador de la Mostra ha destacat enguany el seu caràcter reivindicatiu “per damunt de qualsevol altre factor. Ha estat el primer any amb la dona clown com a protagonista única dels espectacles, convertint la Mostra en un aparador del feminisme i la igualtat”, segons ha explicat San Fran, el veterà director d’aquesta cita anual amb la cultura i l’humor.

Per al director de la Mostra de Pallassos, “en aquesta edició les pallases han demostrat que el nas roig no té gènere; amb nas o sense ell, el més important ha sigut la connexió amb el públic sense truc, fent somriure i emocionant sense paranys innecessaris”.

La solidaritat i la vocació integradora ha sigut també altres denominadors de la 26a edició de la Mostra ja que s’han realitzat activitats dirigides a xiquetes i xiquetes amb càncer, autisme o diversitat funcional.

En este sentit, Roberto Romero, regidor de Cultura i Serveis Socials de l’ajuntament de Xiriivella, ha explicat que “traure un somriure al públic menut que viu una realitat diferent o que lluita per superar una situació extrema justifica el treball de tot un any i ens recomforta com a gestors públics”.

Per al regidor de Cultura, resulta destacable en aquest sentit l’esmorzar solidari celebrat aquest dissabte a favor de l’ONG Payasospital, especialitzada en portar l’humor als menuts i menudes hospitalitzats.”esmorzar en el que les carnisseries i els forns de Xirivella es varen bolcar amb la iniciativa”.

La Mostreta, dirigida exclusivament al públic infantil, ha tocat també aspectes formatius imprescindibles en l’educació de les futures generacions d’adults: l’autoestima, l’autonomia personal, l’amistat o la justícia social.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.