40 estudiants del programa de formació continua de la Universitat de València es llicencien a Massamagrell

512

El Centre Cultural de Massamagrell va acollir la cerimònia de fi del curs acadèmic 2018-2019 amb l’entrega de diplomes d’Unisocietat Massamagrell, programa de formació continua dissenyada pel Vicerectorat de Projecció Territorial i Societat de la Universitat de València, adreçada als veïns majors de 30 anys de la població i de l’Horta Nord.

Unisocietat Entrega de diplomesUnisocietat ja duu més d’un lustre en la localitat mercè a l’acord a què arribà el vicerectorat dirigit per Jorge Hermosilla Pla i el consistori de Massamagrell, una experiència única que permet als estudiants matriculats cursar 4 mòduls i assistir-hi al llarg del curs a 8 conferències de temàtiques d’allò més diverses, impartides pel PDI de la degana de les universitats valencianes; docents que donen a conèixer les matèries en què són reconeguts especialistes (inter)nacionals. En total, 120 hores lectives d’allò més profitoses.

Aquest any acadèmic vora d’una quarantena d’estudiants de Massamagrell, Museros, La Creu, El Puig de Santa Maria, Massalfassar, Albuixech, Meliana i València, principalment, han rebut els seus diplomes de mans de l’alcalde Paco Gómez Laserna i d’Albert Ferrer Orts, cap d’iniciativa de la seu, com a representant de la Universitat de València. Un acte ben emotiu que ha comptat amb una seixantena de participants i que ha clos, glossant les excel·lències del programa, dels docents, de la organització i de l’alumnat, l’alcalde de la localitat amb un emotiu discurs.

Acabat aquest curs, el pròxim se perfila també apassionant per als estudiants, ja que, entre els mòduls programats, hi ha Patrimoni artístic valencià, Nutrició, Llengua i literatura i Dret, a més de conferències que versaran sobre les dones en l’art, l’òpera, el turisme i la gastronomia, l’economia circular, saber parlar, les plantes, la biotecnologia o les espècies exòtiques invasores. Classes i dissertacions que se complementen amb excursions culturals i trobades d’allò més interessants.

La matrícula d’Unisocietat Massamagrell 2019-2020 romandrà oberta fins les acaballes del més de juliol i el cost de tot el curs no arriba als 190 euros, gràcies al patrocini de la Diputació de València i, molt particularment, de Caixa Popular.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.