Unes 3.000 persones visiten l'exposició de peces Lego de Picassent

1194

Poden milers de peces Lego formar una ciutat electrificada, construir vaixells, naus espacials i cotxes de disseny? La resposta afirmativa a estes i més preguntes les trobaren les vora 3.000 persones que s'acostaren dissabte a la Casa Jove La Torta de Picassent per visitar l'exposició del col·lectiu Valbrick instal·lada a l'aula polivalent d'este recinte així com també, per participar en els diferents tallers que tractaven de fomentar la creativitat, donar-li vol a la imaginació, demostrar l'agilitat i la rapidesa dels participants i en definitiva, oferir tot un món de possibilitats amb estes peces.

El resultat d'esta activitat que s'emmarca en la celebració del 10é aniversari de les noves instal·lacions de la Casa Jove al carrer Clara Campoamor han deixat un balanç molt positiu. El regidor de Joventut, Jaume Sobrevela, s'ha mostrat molt satisfet per la bona acollida que ha tingut este esdeveniment al nostre municipi i ha volgut agrair públicament la paciència demostrada per totes les persones que s'acostaren a la Casa Jove tot i formant llargues cues per visitar de l'exposició i participar de les activitats programades per a l'ocasió.

No obstant, segons ha manifestat, “estem estudiant ja la possibilitat de tornar a oferir esta mostra en un temps no molt llunyà, donada la bona acollida i les propostes de demanda que ens han fet arribar moltes persones”.

Per la seua banda, Sergio Sobrevela, veí de Picassent i representant d'este col·lectiu, ha manifestat també la seua satisfacció per la bona acollida ja que “esta és la primera vegada que muntem una exposició d'estes característiques si tenim en compte el volum i la magnitud d'algunes de les peces que es podien visitar. Som un col·lectiu molt jove i açò ens dona ales per continuar treballant de valent”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.