El ple fa seua la demanda dels veïns de Xirivella de major freqüència de pas del transport públic

0
240

El ple municipal de l’Ajuntament de Xirivella ha aprovat per unanimitat una moció sobre transport públic proposada i redactada per la Federació d’Associacions Veïnals Silvel·la de Xirivella amb reivindicacions històriques com ara major freqüència de pas dels autobuses.

mocio-transport-ple-xirivella

En el text s’acorda demanar un abonament transbord de 13 euros com a màxim, un bo 10 amb preu màxim de 8 euros, la sol·licitud del carril bus en l’avinguda del Cid, major freqüència de pas sobretot en hores punta, la instal·lació de marquesines en totes les parades d’autobús i el plec de condicions per a concurs en sis mesos, per a adjudicar-lo en un any com a màxim.

El text, que va llegir al ple Paco Magro en representació de la Federació, ha sigut aprovat per tots els grups amb representació en el ple de l’Ajuntament i es traslladarà a la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, a l’Ajuntament de València i al Ministeri de Foment.

Nova regidora de Festes

Al mateix ple va prometre el càrrec la nova regidora de Festes i Economia del Bé Comú, María José García Grande, qui substituïx en el càrrec a Laura Moreno Anaya. Un canvi que es fa d’acord amb el sistema de rotacions aprovat pel grup municipal de Sí Se Puede Xirivella.

nova-regidora-festes-xirivella

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here