Picassent busca al millors esportistes de 2016

449

La Gala de l’Esport de Picassent tindrà lloc el 2 de desembre i la Regidoria d’Esports ja ultima els preparatius per a esta celebració. Com cada any, la Gala de l’Esport servirà per a retre homenatge a les figures més destacades del nostre esport, a aquells i aquelles esportistes que han guanyat títols d’àmbit provincial, autonòmic, nacional i/o internacional al llarg de l’últim any. A més, també tindrà espai per destacar el paper dels i les integrants de les diferents escoles esportives municipals.

picassent-millor-esportista-2015

Centenars d’esportistes son protagonistes, any rere any, en este dia, però Picassent és un municipi cada vegada més gran i amb esportistes destacats en tantes modalitats, que des de la Regidoria d’Esports han llançat una campanya perquè ningú deixe de tindre el seu reconeixement. Baix el lema “I tu que has guanyat?” i protagonitzada per les figures més destacades dels últims anys, esta campanya demana la participació de la ciutadania amb l'objectiu de recopilar dades i saber quines son les persones mereixedores d’este guardó tan valuós per als i les esportistes de Picassent.

Si creus que eres mereixedor o mereixedora d’este reconeixement o coneixes alguna persona que ho és envia un mail amb el palmarés corresponent a alberto.albert@picassent.es

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.