Picassent treballa per presentar un projecte de futur i rebre fons europeus en la següent convocatòria d'EDUSI

613

L'Ajuntament de Picassent ha convidat a participar el veïnat d'un taller per treballar sobre millores al municipi. L'objectiu és elaborar un pla de futur per participar a la següent convocatòria del programa europeu per financiar estratègies de desenvolupament urbà sostenible i integral (EDUSI).

taller-edusi-picassent-1Més de 30 persones de diferents edats i formacions es van reunir a la Casa de Cultura per debatre i posar en comú millores sobre Picassent en matèria de sostenibilitat, infraestructures i medi ambient, entre altres. Tot, emmarcat dins del projecte europeu, del qual Picassent està treballant per dissenyar una ciutat més eficient i integral.

La jornada, presentada per Julio Huerta, de la Fundació Horta Sud, va servir per situar els aspectes positius de la localitat i també localitzar les debilitats i deficiències, a més d’aportar alternatives.

Totes estes activitats vénen a complementar-se amb el treball que duu fent l’Ajuntament quant a estudiar i traçar estratègies a l’hora de redactar este projecte que haurà d’estudiar Europa i decidir sobre les qüestions plantejades.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.