Xirivella s'apuja al ‘Bus de la llengua’

883

L'alumnat de Primària dels CEIP Miguel de Cervantes, Gregori Mayans, Rei en Jaume i Antonio Machado s'ha apujat al ‘Bus de la llengua’ que esta setmana ha estat durant dos dies a la localitat. Allí han fet diferents activitats lúdiques relacionades amb el valencià, amb l'objectiu de demostrar que també es pot jugar i divertir-se en la nostra llengua.

Xirivella s'apuja al ‘Bus de la llengua’Es tracta d'una iniciativa de la Conselleria d'Educació, dins de la campanya ‘Sempre teua. La teua llengua’ i que compta amb el suport de l'Ajuntament de Xirivella.

"El Bus de la llengua" s'emmarca dins de les activitats educatives pel valencià que durant este mes de maig s'estan duent a terme a Xirivella, gràcies a la iniciativa de la Regidoria d'Educació, Cultura i Normalització Lingüística anomenada ‘Al maig bull el valencià’. Un programa educatiu municipal amb contacontes, tallers, xarrades per a famílies i també per a docents amb la visita de Jordi Musons, el director de l'Escola Sadako de Barcelona que amb el seu prestigiós mètode d'ensenyament està ajudant a renovar l'educació del segle XXI.

Estes accions pel valencià coincidixen amb una efemèride molt especial per a Xirivella: els 25 anys de l'inici de la línia en valencià a la localitat: en concret al CEIP Gregori Maians. Amb motiu d'este aniversari, s'està editant un vídeo explicatiu on es reconeix la importància de poder estudiar a les escoles en llengua pròpia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.