Xirivella prorroga l'abonament gratuït anual del servei de lloguer de bicicletes municipal

616

Xirivella continua treballant en la promoció i us de la bicicleta com a mitjà de transport. Per això ha decidit prorrogar la tramitació presencial de l'abonament gratuït anual. A partir de hui, totes les persones que desitgen fer ús de la bicicleta pública podran passar per Centre Jove, de dilluns a divendres, entre les 17:30 i les 21:00 hores amb el seu DNI o la targeta Móbilis (si en disposen d'una) per a disfrutar del servei.

Mibisi Xirivella

Una decisió que s'ha pres després de l'èxit de la Setmana de la Mobilitat Sostenible de Xirivella, on es van tramitar 100 abonaments anuals gratuïts per als veïns i les veïnes.

A partir de hui hi ha 20 bicicletes noves més en el servei de lloguer MiBisi de Xirivella que gestiona l'empresa Movus. D'esta manera es dóna reposta a les expectatives generades per part de la ciutadania.

Segons el regidor Boro Montroy, "des de l'Ajuntament continuarem exigint a les administracions competents que faciliten el fluxe de desplaçaments a peu i en bici, tal i com estem fent a Xirivella".

En este sentit, el regidor recorda que li demana que el regidor de l'ajuntament de Valencia Giuseppe Grezzi complisca el compromís de posar en pressupostos la via ciclista segura a l'avinguda del Cid per a connectar els 100.000 habitants de Xirivella, Mislata, Aldaia i Alaquàs amb la capital a través del carril bici.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.