Compromís per Paterna creu que el Consell no permetrà mai Port Mediterrani “per lleialtat a l’acord del Botànic”

335

El portaveu de Compromís per Paterna i primer tinent d’alcalde després de l’acord signat amb el PSPV fa unes setmanes, Juanma Ramón, ha declarat hui que tant ell com el seu partit estan tranquils i confiats en que el Consell mai aprovarà un projecte com el de Port Mediterrani “per lleialtat a l’acord del Botànic”.

Consultat sobre la intenció del promotors de tornar a presentar el projecte modificat i sobre les declaracions de la consellera de Vertebració del Territori d’aquet matí en les que ha reconegut que el projecte podria eixir endavant si s’acopla al model de ciutat que vol Paterna i soluciona els inconvenients destacats pels informes desfavorables, podria vore la llum, Ramón ha declarat que eixe projecte “no és sostenible i no quadra amb el model econòmic i social que es defen a l’acord del Botànic”.

El portaveu de Compromís ha insistit en que no és una inversió estratègica sostenible i ha fet referència a que el projecte dels inversors, a més del centre comercial, inclou 500.000 metres quadrats d’hotels temàtics, casinos i oficines/vivendes.

“Be, que ho tornen a intentar… Estem tranquils i confiats que el Consell continuará amb el mateix criteri per a futurs projectes, per lleialtat a l’acord del Botànic”.

La Mola, paratge natural

D’altra banda, aquest diumenge, la plataforma La Mola és nostra, de la que forma part Compromís, ha convocat una marxa reivindicativa per demanar que aquest espai verd de Paterna on estaba prevista la implantació de Port Mediterrani, siga declarat Paratge Natural per tal de protegir la seua integritat. Serà el diumenge 23 d’octubre a partir de les 11 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.