Xirivella organitza una trobada ciutadana sobre la V-30

0
402

Quina V-30 vol el Ministeri i quina necessita Xirivella? Dimecres, 25 de gener, a les 19.00 hores, l’Ajuntament de Xirivella ha organitzat al Centre Jove una xarrada informativa per exposar l’avantprojecte de Foment i les al·legacions en contra que ha presentat el Consistori.

L’acte està organitzat per la Regidoria d’Urbanisme i comptarà amb la presència del personal tècnic de l’Ajuntament per a esclarir qualsevol dubte que la ciutadania puga tindre respecte al projecte i les al·legacions.

El projecte de modificació de la carretera V-30 que prepara el Ministeri de Foment ha generat dubtes i incerteses entre la ciutadania. Xirivella és la localitat més afectada per estes modificacions: el projecte elimina l’entrada des de València per la plaça d’Espanya (antiga Feycu) i l’impacte ambiental és elevat a Vicentica la Serrana o l’avinguda del Riu Túria. El projecte es pot consultar a la web municipal www.xirivella.es.

Al desembre, l’Ajuntament va organitzar una reunió per explicar este projecte a la Federació d’Associacions Veïnals, amb qui es va acordar organitzar accions informatives i reivindicatives conjuntes per tal que el Govern d’Espanya escolte i tinga en compte les necessitats de Xirivella i no torne a ser una de les grans oblidades en la planificació estratègica de l’àrea metropolitana de València.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.