Xirivella organitza una trobada ciutadana sobre la V-30

0
210

Quina V-30 vol el Ministeri i quina necessita Xirivella? Dimecres, 25 de gener, a les 19.00 hores, l’Ajuntament de Xirivella ha organitzat al Centre Jove una xarrada informativa per exposar l’avantprojecte de Foment i les al·legacions en contra que ha presentat el Consistori.

L’acte està organitzat per la Regidoria d’Urbanisme i comptarà amb la presència del personal tècnic de l’Ajuntament per a esclarir qualsevol dubte que la ciutadania puga tindre respecte al projecte i les al·legacions.

El projecte de modificació de la carretera V-30 que prepara el Ministeri de Foment ha generat dubtes i incerteses entre la ciutadania. Xirivella és la localitat més afectada per estes modificacions: el projecte elimina l’entrada des de València per la plaça d’Espanya (antiga Feycu) i l’impacte ambiental és elevat a Vicentica la Serrana o l’avinguda del Riu Túria. El projecte es pot consultar a la web municipal www.xirivella.es.

Al desembre, l’Ajuntament va organitzar una reunió per explicar este projecte a la Federació d’Associacions Veïnals, amb qui es va acordar organitzar accions informatives i reivindicatives conjuntes per tal que el Govern d’Espanya escolte i tinga en compte les necessitats de Xirivella i no torne a ser una de les grans oblidades en la planificació estratègica de l’àrea metropolitana de València.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here