Xirivella i la Conselleria d'Obres Públiques confirmen la seua sintonia front al projecte de Foment per a la V-30

1011

L'alcalde de Xirivella, Michel Montaner, s'ha reunit este matí amb la consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador. Damunt la taula, l'avantprojecte de modificació de la carretera V-30 per part del Ministeri de Foment.

La consellera ha mostrat el seu suport a la reivindicació de Xirivella de modificar el projecte atenent les necessitats dels veïnsde la localitat, tal i com es contempla en les al·legacions que ha presentant l'Ajuntament i la Conselleria a l'avantprojecte.

Segons ha explicat l'alcalde, “hui hem donat un pas important de la mà dels veïns i veïnes i continuem treballant. La Conselleria compartix l'opinió que tenim sobre el projecte del Ministeri: que no respon a les necessitats de les àrees afectades, que no ha tingut en compte els criteris de mobilitat i sostenibilitat, i que tampoc té el consens necessari per a este tipus de projecte”.

Els equips tècnics de les dos administracions (local i autonòmica) es reuniran en les pròximes setmanes per a analitzar en detall les al·legacions que s'han presentat i treballar de manera coordinada.

A la reunió, celebrada a la Conselleria, ha assistit també Paqui Martínez Sánchez, en representació de la Federació d'Associacions Veïnals de Xirivella, i els regidors Josep Manel Moret i Vicent Sandoval. Els representants de l'oposició (Esquerra Unida i Partit Popular) han excusat la seua assistència per motius laborals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.