Xirivella i la Conselleria d’Obres Públiques confirmen la seua sintonia front al projecte de Foment per a la V-30

0
768

L’alcalde de Xirivella, Michel Montaner, s’ha reunit este matí amb la consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador. Damunt la taula, l’avantprojecte de modificació de la carretera V-30 per part del Ministeri de Foment.

La consellera ha mostrat el seu suport a la reivindicació de Xirivella de modificar el projecte atenent les necessitats dels veïnsde la localitat, tal i com es contempla en les al·legacions que ha presentant l’Ajuntament i la Conselleria a l’avantprojecte.

Segons ha explicat l’alcalde, “hui hem donat un pas important de la mà dels veïns i veïnes i continuem treballant. La Conselleria compartix l’opinió que tenim sobre el projecte del Ministeri: que no respon a les necessitats de les àrees afectades, que no ha tingut en compte els criteris de mobilitat i sostenibilitat, i que tampoc té el consens necessari per a este tipus de projecte”.

Els equips tècnics de les dos administracions (local i autonòmica) es reuniran en les pròximes setmanes per a analitzar en detall les al·legacions que s’han presentat i treballar de manera coordinada.

A la reunió, celebrada a la Conselleria, ha assistit també Paqui Martínez Sánchez, en representació de la Federació d’Associacions Veïnals de Xirivella, i els regidors Josep Manel Moret i Vicent Sandoval. Els representants de l’oposició (Esquerra Unida i Partit Popular) han excusat la seua assistència per motius laborals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here