Xirivella, contra la violència masclista

0
164

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Xirivella ha organitzat este dissabte 23 d’abril una jornada contra la violència masclista.

Xirivella. Jornada contra la violencia masclista

A la jornada, que tindrà lloc a partir de les 10 del matí al Centre Jove, intervindran importants veus en la lluita d’este tipus de violència des de diferents prismes, tant psicològic com judicial o periodístic, como Coto Talens, psicòloga especialitzada; Rosa Guiralt, fiscal delegada de violència de gènere; Teresa Alcalá, advovada de la Casa de la Dona; Anna Oliver, advocada de l’Associació de Dones Juristes d’Alzira; Rosa Solbes, periodista i José Jiménez, subinspector de la UPAP de la Comissaria de Xirivella, Aldaia i Alaquàs.

La inscripció és gratuïta, tot i que l’aforament és limitat.

D’esta manera Xirivella posa punt i final als actes de consicienciació ciutadana impulsats per l’Ajuntament de Xirivella en el marc del Dia Internacional de les Dones. Actes que s’han desenvolupat al llarg de dos mesos i que han consistit des de xarrades en instituts, concerts, música al carrer, manifestacions,   presentacions de llibres i, fins i tot, la plantació d’un arbre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here