Xirivella, contra la violència masclista

485

La Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Xirivella ha organitzat este dissabte 23 d’abril una jornada contra la violència masclista.

Xirivella. Jornada contra la violencia masclista

A la jornada, que tindrà lloc a partir de les 10 del matí al Centre Jove, intervindran importants veus en la lluita d’este tipus de violència des de diferents prismes, tant psicològic com judicial o periodístic, como Coto Talens, psicòloga especialitzada; Rosa Guiralt, fiscal delegada de violència de gènere; Teresa Alcalá, advovada de la Casa de la Dona; Anna Oliver, advocada de l’Associació de Dones Juristes d’Alzira; Rosa Solbes, periodista i José Jiménez, subinspector de la UPAP de la Comissaria de Xirivella, Aldaia i Alaquàs.

La inscripció és gratuïta, tot i que l’aforament és limitat.

D’esta manera Xirivella posa punt i final als actes de consicienciació ciutadana impulsats per l’Ajuntament de Xirivella en el marc del Dia Internacional de les Dones. Actes que s’han desenvolupat al llarg de dos mesos i que han consistit des de xarrades en instituts, concerts, música al carrer, manifestacions,   presentacions de llibres i, fins i tot, la plantació d’un arbre.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.