El xiquet Rafa Medina Lerma guanya el concurs de la samarreta del joc solidari d’Alaquàs

588

L’Ajuntament d’Alaquàs va lliurar el passat dissabte 21 de maig els premis del Concurs de la Imatge del Joc Solidari 2016 al que s’han presentat enguany un total de 508 dibuixos dels col·legis d’Alaquàs.

Alaquas. joc solidari. samarreta

El xiquet Rafa Medina Lerma, del col·legi Madre Josefa Campos, ha estat enguany el guanyador i per tant el seu dibuix ha estat reproduït en les samarretes que els xiquets i xiquetes d’Alaquàs van lluir en el Joc Solidari celebrat dissabte.

El segon dibuix més votat va estar el d’Ana Romero García, del col·legi Mare de Déu de l’Olivar. El tercer va estar per a Isaura Roca Cano, del Vila d’Alaquàs; el quart el de Maria Benet Grau, del Sanchis Almiñano, el cinqué el de Paula Hernández Garrido del Bonavista i el sisé el d’Altea Roda García, del Ciutat de Cremona.

El Joc Solidari és una de les activitats centrals dins dels projectes de cooperació internacional posats en marxa per l’Ajuntament d’Alaquàs i que està organitzat conjuntament amb la Comissió Solidària. L’objectiu d’aquesta activitat és recaptar fons per a projectes que aniran destinats a països del tercer món i consisteix en ensenyar els xiquets i xiquetes, a través de proves i jocs, les diferències que hi ha als cinc continents. Els participants d’aquest Joc Solidari juguen per aconseguir diners que cada centre destina a un projecte seleccionat i respecte al qual s’ha treballat prèviament a les aules.

Pel que fa als projectes, el col·legi Ciutat de Cremona destinarà enguany la seua ajuda a ACCEM, els col·legis Vila d’Alaquàs i González Gallarza ho faran a CEAR; el Bonavista i el Sanchis Almiñano col·laboraran amb Creu Roja Joventut, el col·legi Madre Josefa Campos destinarà la seua ajuda a l’Associació Solidària Madre Josefa Campos i el col·legi Mare de Déu de l’Olivar contribuirà amb els seus diners amb la delegació d’Alaquàs de Mans Unides.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.