Ximo Enguix deixa de ser entrenador del Silla CF

1031

El Silla Club de Futbol ha informat en un comunicat que hui s'ha prés la decissió de prescindir del serveis com a entrenador de Joaquín Enguix Pachés ‘Ximo Enguix’. Una decissió que, precissa al seu comunicat el club és "la primera d’aquest tipus en els últims 11 anys en aquesta entitat enmig d’una temporada", ha eixit com a resultat d’un diagnòstic "extens en el temps i sempre responsable, una vegada es va començar a detectar l’evident tendència esportiva negativa que ha experimentat el màxim representant blanquet en la competició del G-VI de 3ª Divisió i, a més, percebre’s sensacions purament futbolístiques poc tranquil·litzadores de cara a una necessària reacció".

El Silla CF porta cinc derrotes consecutives i es troba ara mateix a tan sols 6 punts del descens, quan la meta enguany, segons assenyala el club, era "clarament gaudir d’una permanència tranquil·la en el segon exercici del Silla C.F. en la categoria". Aquesta situació "ens han obligat a variar el rumb a la dirección tècnica i amb açò trobar una resposta imprescindible per banda d´un equip que entenem està rendint per baix de les seues possibilitats, una circumstància que hem estat esperant en les últimes dates i que desgraciadament no s’ha produït resistint-nos sempre a arribar a aquest punt".

El club acaba desitjant "la major de les sorts a Ximo Enguix, al seu segon entrenador, Fredu García, i al preparador físic, Alberto Pons, i agrair-los la dedicació i l´esforç realitzat en el Silla Club de Futbol".

El Silla Cf ja treballa en la contractació d'un nou cos tècnic que es faça càrrec de l'equip en les jornades que resten per a la finalització de la present campanya "i és voluntat poder anunciar-ho en les pròximes hores", assegura el comunicat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.