Xavi Rius anuncia denúncies per defendre el seu honor i imatge "davant les difamacions del PP"

845

El diputat provincial i regidor de Compromis a l'ajuntament de Picanya, Xavi Rius, ha anunciat que estudia la presentació de denúncies contra aquells que pretenen afectar a l’honor i imatge de la meua persona després de les declaracions del PP per la decisió de l’Audiencia de reobrir la causa en la que inicialment estava imputat.

En un comunicat, Rius ha afirmat que “no hi ha cap decisió judicial “contra Xavi Rius”. Als inicis l’any 2017 el Partit Popular va presentar dues querelles contra la meua persona, de les quals, s’estan fent les diligències prèvies pel Jutjat d’Instrucció i la fiscalia. En una d’elles que es va arxivar amb un auto contundent, sense cap imputació a la meua persona ni per part del Jutge ni de la fiscalia, el PP va recórrer a l’Audiència el tancament”.

Rius afirma que “l’Audiència va instar al Jutjat a reobrir la causa perquè trobava que no s’havien efectuat totes les diligències adients, entre altres, prendre declaració al càrrec públic signant dels Decrets, que no era jo. Per temes de terminis per a la seua prescripció l’ha declarat complexa perquè si no, no donava temps al Jutjat a acabar d’Instruir. És a dir res contra la meua persona, senzillament una ampliació de terminis. La meua persona, en l’auto de tancament i sense cap denuncia per part de fiscalia, queda clar que no té cap responsabilitat penal”.

Riu ha afirmat que el diputat provincial i regidor del PP de Picanya, Javier Moreno, “davant de l’allau d’imputacions dels seus representats i del propi Partit Popular per part de la fiscalia i condemnes judicials que ja es comptem per centenars volen confondre l’opinió pública i, en aquest cas, vull pensar que es un desconeixement greu de Javier Moreno, el qual, en un representant públic, també és greu”.

Per tot això, Rius ha explicat que “continue recopilant totes les difamacions que públicament estan fent els representants del Partit Popular contra la meua persona per a quan estiguen tancats definitivament els dos casos, estudiar la presentació de les denúncies a les quals puga recórrer en dret, ja que sols pretenen afectar a l’honor i imatge de la meua persona”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.