Vinalesa celebra les Festes d’Octubre am un intens cap de setmana carregat d’activitats

0
70
Bankia

Vinalesa es troba immersa en la celebració de les Festes d’Octubre. Per a este cap de setmana hi ha programades multitud d’activitats, començant el divendres amb un Corre-Bars organitzat pels clavaris de la Verge del Pilar.
El dissabte dia 8 d’octubre tindrà lloc a les 18.30 hores una espectacular Entrada Mora, organitzada pels festers de Santa Bàrbara amb la col•laboració de la resta de clavaries i amb la participació de diferents filaes mores i cristianes. Per la nit, hi haurà un sopar popular a la carpa del Centre Cívic que culminarà amb un ball per a tots els assistents.

El diumenge, festivitat del 9 d’Octubre, s’iniciarà amb un parc infantil al col•legi públic. A les 12.30 està prevista la inauguració de l’exposició anomenada ‘Amb ulls de Festa’, que recull més de 500 imatges i vestits de les veïnes del poble que han sigut Regines o membres de la Cort d’Honor al llarg dels últims 50 anys.

A les 14.00 hores hi haurà el tradicional repartiment de calderes per a tota la població i la vesprada continuarà amb una partida de pilota entre Puchol II, Pedrito, Héctor i Jorge contra l’equip d’Alfarp, actual campió del trofeu de pilota de El Corte Inglés.

De vesprada, els més menuts també seran els protagonistes, amb la celebració del Dia dels Xiquets, amb un espectacle de pallassos, la desfilada de disfresses infantil pels carrers del poble, encapçalada per una xaranga, gegants, batukades i moltes més sorpreses.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here