Víctor Xercavins encapçala de nou la llista de Compromís per Museros per a les pròximes eleccions municipals

992

El col·lectiu de Compromís per Museros ha triat, per unanimitat, l’actual portaveu i primer tinent d’alcalde de Museros, Víctor Xercavins, com a candidat a l’alcaldia per la formació valencianista per a les pròximes eleccions municipals de maig.

Víctor Xercavins Compromís per MuserosXercavins té una àmplia experiència municipal, ja que ha sigut secretari d’Organització durant 16 anys i des de 2011 és regidor del consistori. En esta última legislatura, ha exercit la prinera tinença d’alcaldia i ha dirigit la regidoria de Cultura, Educació i Promoció Lingüística. És filòleg de formació i professionalment es dedica a l’assessorament lingüístic i la traducció, abans en RTVV i des de fa un any en el nou mitjà públic À Punt.

El col·lectiu local de Compromís ha valorat "el seu caràcter dialogant i conciliador, la capacitat de treball i les ganes de prestar un servei públic amb l’objectiu de fer front a les necessitats i reptes que té Museros".

En l’acte de presentació de la candidatura, que va tindre lloc el 22 de febrer a la Casa de Cultura de Museros, Xercavins va estar acompanyat per la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, i la coportaveu de Compromís, Àgueda Micó.

Durant l’acte, Xercavins va afirmar que "estem raonablement satisfets del treball realitzat per l’equip de govern de què hem format part i al qual pretenem donar continuïtat, especialment, a la faena que s’ha portat a terme en les àrees que gestionàvem. Ara aspirem, legítimament, a poder liderar des de l’alcaldia tot el treball cooperatiu que estem segurs que continuarem fent entre totes les forces de progrés muserenques".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.