Els veïns plantejen 65 propostes de millora per a l’avinguda d’Alacant de Silla com més aparcaments i fer-la accesible

1323

El dijous 9 de novembre, entre l’encreuament de l’avinguda d’Alacant i el carrer de Jacint Benavent, va tindre lloc l’activitat de participación Dissenyem junts l’avinguda d’Alacant promocionada per la Regidoria de Participació de l’Ajuntament de Silla. Els veïns que van participar a l’acte, ompliren 65 fitxes amb les seues propostes de millora com ara fer més aparcaments, també per a motocicletes, fer l’avinguda més accesible i ampliar les voreres.

A l’acte, hi va assistir el personal tècnic del departament d’urbanisme, així com també alguns dels representant polítics del nostre poble: l’alcalde, Vicent Zaragozá; el regidor de Transparència, Comunitat i Participació, Salvador Mestre; el regidor de Projectes d’Obres Estratègiques i Intervencions en Territori i Espais Públics i Promoció Econòmica, Josep Lluís Melero; el regidor de Territori, Urbanisme i Infraestructures, Cultura i Memòria Històrica, Valentín Mateos; i el regidor del grup Els Verds, Antonio Navarro.

La finalitat principal d’aquesta acció va consistir a recollir les diferents propostes que les veïnes i els veïns de la zona consideren importants per a fer la remodelació. Per a aquest propòsit, es va comptar amb la participació de l’equip tècnic del departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Silla, que va dedicar la vesprada a escoltar els diferents plantejaments de reforma que aportava el veïnat, així com a informar dels aspectes tècnics i legals involucrats.

A més de proposar millores concretes, els veïns van poder mostrar la seua conformitat o disconformitat amb diferents qüestions plantejades pels tècnics. Així, un 55 % va dir que sí a voreres més amples i un 78 % a adequar l’espai per a persones amb mobilitat reduïda. També el 55 % va demanar més aparcaments al temps que un 45 % va rebutjar ampliar la zona verda existent pel 34 % que va dir que sí. En eixe sentit, sí va ser majoritària la resposta positiva a una remodelació d’aquesta zona verda (el 61 %).

En el capítol de mobiliari urbà, si bé la majoria demana més pareres (72 %) i més bancs (60 %), només un 20 % considera que fan falta més jocs infantils i un 26 % creu que es necesiten més punts de recollida de fem.

Respecte al trànsit, el 70 % va optar per accedir des de Reis Catòlics i un 30 % per Jacinto Benavente. D’altra banda, un 34 % opta per fer l’avinguda bidireccional mentre que el 66 % la vol de sentit únic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.