Els veïns plantejen 65 propostes de millora per a l’avinguda d’Alacant de Silla com més aparcaments i fer-la accesible

0
888

El dijous 9 de novembre, entre l’encreuament de l’avinguda d’Alacant i el carrer de Jacint Benavent, va tindre lloc l’activitat de participación Dissenyem junts l’avinguda d’Alacant promocionada per la Regidoria de Participació de l’Ajuntament de Silla. Els veïns que van participar a l’acte, ompliren 65 fitxes amb les seues propostes de millora com ara fer més aparcaments, també per a motocicletes, fer l’avinguda més accesible i ampliar les voreres.

A l’acte, hi va assistir el personal tècnic del departament d’urbanisme, així com també alguns dels representant polítics del nostre poble: l’alcalde, Vicent Zaragozá; el regidor de Transparència, Comunitat i Participació, Salvador Mestre; el regidor de Projectes d’Obres Estratègiques i Intervencions en Territori i Espais Públics i Promoció Econòmica, Josep Lluís Melero; el regidor de Territori, Urbanisme i Infraestructures, Cultura i Memòria Històrica, Valentín Mateos; i el regidor del grup Els Verds, Antonio Navarro.

La finalitat principal d’aquesta acció va consistir a recollir les diferents propostes que les veïnes i els veïns de la zona consideren importants per a fer la remodelació. Per a aquest propòsit, es va comptar amb la participació de l’equip tècnic del departament d’Urbanisme de l’Ajuntament de Silla, que va dedicar la vesprada a escoltar els diferents plantejaments de reforma que aportava el veïnat, així com a informar dels aspectes tècnics i legals involucrats.

A més de proposar millores concretes, els veïns van poder mostrar la seua conformitat o disconformitat amb diferents qüestions plantejades pels tècnics. Així, un 55 % va dir que sí a voreres més amples i un 78 % a adequar l’espai per a persones amb mobilitat reduïda. També el 55 % va demanar més aparcaments al temps que un 45 % va rebutjar ampliar la zona verda existent pel 34 % que va dir que sí. En eixe sentit, sí va ser majoritària la resposta positiva a una remodelació d’aquesta zona verda (el 61 %).

En el capítol de mobiliari urbà, si bé la majoria demana més pareres (72 %) i més bancs (60 %), només un 20 % considera que fan falta més jocs infantils i un 26 % creu que es necesiten més punts de recollida de fem.

Respecte al trànsit, el 70 % va optar per accedir des de Reis Catòlics i un 30 % per Jacinto Benavente. D’altra banda, un 34 % opta per fer l’avinguda bidireccional mentre que el 66 % la vol de sentit únic.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here