Veïns i visitants disfruten de les festes més estiuenques de Puçol

485

Les festes de la platja de Puçol, organitzades per l'Associació Cultural Falla la Marjal, van transcórrer del 6 al 15 d'agost com estaba previst. El mercat solidari, les discomòbils, les varietats, la música en directe… A excepció d'unxicotet error tècnic durant la rifa del sucar popular, tots els actes van ser sobre rodes i van garantir la diversió i entreteniment entre tots els públics.

Puçol-fiestas-playa-2016

L'únic contratemps va ser un xicotet problema tècnic que va dificultar als participants de la rifa del sopar popular sentirc orrectamentels números premiats

A pesar d'esta confusió, les festes van complir les expectatives del públic: el divendres va ser el dia gran, per la inauguració del concorregut mercat medieval i la discomòbil, que va concentrar als més jóvens i es va assegurar de que la nit quedara adornada per uns quants “ballotejos”.

El quartet Élite, que va actuar la nit del dissabte, va crear bones sensacions davant d'un públic que va respondre moltbé, així com en la Nit de Varietats del dia 15, que es va lliurar de les quatre gotes que a l'estona van caure sobre la discomòbil i els seus assistents, provocant que finalitzara un poc abans del que estaba previst.

Respecte a altresanys, les festes més estiuenques de Puçol d'enguany han sigut més curtes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.