València celebra la XXII edició del Dia de la Bicicleta

540

Diumenge que ve 16 de setembre, València celebra la XXII edició del Dia de la bicicleta, jornada organitzada per la Fundació Esportiva Municipal i que forma part de la programació de la Setmana de la Mobilitat. L’inici del recorregut, de 7,5 quilòmetres, està previst a les 10.00 hores entre el pont d’Aragó i el dels Flors.

«Pedalegem per la inclusió social» serà el lema de l’edició d’enguany, ja que tots els diners recaptats en el «Dia de la bicicleta» anirà destinat a la Fundació d’Epilèpsia de la Comunitat Valenciana (ALCE). Un esdeveniment que donarà començament diumenge 16 a les 10.00 hores, encara que s’ha previst la concentració de participants des de les 9.00 hores en un punt intermedi entre el pont de Aragó i el pont de les Flors. «Un any més celebrem una festa esportiva solidària a la qual vull convidar tots els ciutadans i ciutadanes de València perquè participen en ella», ha transmès la regidora d’Esports, Maite Girau.

El recorregut, que pretén reivindicar la bicicleta com a mitjà de transport urbà principal, s’endinsarà per Gran Via Marqués del Túria fins a arribar al carrer Russafa, on enllaçarà amb Colón fins la Porta de la Mar. Ja al carrer de la Pau, l’escamot seguirà per Sant Vicent fins a la plaça del Ajuntament i Marqués de Sotelo. L’itinerari seguirà per Xàtiva i Guillem de Castro fins a l’antic llit del riu. El trajecte continuarà per Blanqueries per a tornar al passeig de l’Albereda. En total seran 7,5 quilòmetres de passeig per la ciutat.

Les persones interessades encara poden inscriure’s en les plantes d’esports d’El Corte Inglés de l’avinguda de França, Pintor Sorolla i Nuevo Centro. La participació costa un euro. A més d’ALCE, serà la Fundació ONCE qui protagonitze l’inici de l’activitat amb ciclistes invidents acompanyats en un tàndem.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.