València Activa i AVAESEN impulsen Greenovators, primer hub valencià d'emprenedoria verda

37

L'Ajuntament de València, a través de València Activa, ha signat un conveni de col·laboració amb Associació Valenciana d'Empreses del Sector de l'Energia (AVAESEN) amb l'objectiu de posicionar València com a ciutat referent en matèria d'innovació climàtica a través del programa Greenovators, el primer hub valencià d'emprenedoria verda que connecta startups i pimes innovadores amb corporates, persones inversores i business angels i ciutats.

Amb la signatura d'este conveni, tal com ha explicat la responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé, “continuem treballant per posicionar València com a ciutat referent en tecnologies netes i impulsem l'emprenedoria verda com el camí a seguir en alineació amb el European Green Deal”.

Per part seua, Marcos J. Lacruz, president de AVAESEN, ha destacat que “l'aposta de València per liderar l'emprenedoria verda i convertir-se en un pol d'atracció de coneixement i innovació és molt significativa, i només es pot aconseguir amb programes com este, en el qual la col·laboració públic-privada aconseguix portar-los a un nivell d'excel·lència”.

“Esta col·laboració és un clar exemple de l'aposta de este consistori i de València Activa per fomentar l'emprenedoria i el desenvolupament tecnològic de la nostra ciutat i, a més, impulsant el coneixement en una àrea tan fonamental com és la lluita contra el canvi climàtic i el desenvolupament econòmic sostenible”, ha destacat la regidora.

Amb este conveni es posen en marxa iniciatives que promouen la lluita contra el canvi climàtic com Greenovators, primer hub d'emprenedoria verda en la Comunitat Valenciana, un nou pol que connecta startups i pimes innovadores amb corporates, persones inversores i business angels i ciutats i pel qual es perseguix, entre altres objectius, dirigir la innovació de startups cap a les prioritats del European Green Deal. A més, amb la creació d'estet hub es facilitarà l'accés de la innovació al mercat i la creació de fòrums d'inversió en el sector de les tecnologies netes.

Finalment, Bernabé ha posat en valor “la col·laboració públic-privada per a promoure el desenvolupament de mesures de suport i impuls que afavorisquen l'emprenedoria tecnològica i innovadora, el desenvolupament econòmic i la consolidació empresarial a la nostra ciutat”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.