Una marxa reivindicativa demanarà la millora i augment dels serveis de la línia 1 de Metrovalencia

147

Compromís per Picassent participa el pròxim dissabte 17 de novembre ‘a la marxa pel nostre tren’, marxa a on es vol reivindicar la necessitat de millorar i augmentar els serveis de la línia 1 de Metrovalencia.
Aquesta marxa reivindicativa, en la que participaran tots els col•lectius de Compromís des de Picassent fins a Castelló de la Ribera, té com a objectiu fer palesa la necessitat de millorar un transport públic que vertebra tota la Ribera Alta i l’Horta Sud amb València.

A la marxa, en cadascuna de les estacions pujarà gent que finalment s’ajuntarà a Castelló de la Ribera on es farà una cercavila amb dolçainers.

Aquesta marxa vol reivindicar la necessitat del manteniment i millora de la línea 1, denunciar l’augment de les tarifes així com la supressió de la targeta Jove i exigir l’augment de la freqüencia i reducció del temps del viatge.

La seua proposta pretén un tren cada 15 minuts en dies laborables i cada 30 en festius; una reducció del temps de viatge d’un 30% sobre els horaris actuals; un ferrocarril públic i social; tarifes populars assequibles a totes les butxaques i ecuperar la targeta mensual jove amb descompte del 25%.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.