Un total de 24 menors de La Pobla rebran desdejuni i dinar durant el mes de juliol

563

El departament de Benestar Social de la Pobla de Farnals desenvolupa un any més el Programa d'Assistència Nutricional per a menors. Una iniciativa amb la qual es proporciona desdejuni i dinar durant l'estiu a menors procedents de famílies amb dificultats econòmiques.

Un total de 24 xiquets i xiquetes del municipi es beneficien enguany d'esta acció, finançada per la Diputació de València, la qual no oferix només els aliments, sinó també l'assistència subvencionada a l'Escola d'Estiu per als xiquets i xiquetes de fins a 13 anys que han obtingut la prestació. Per als i les joves que tenen fins a 17 anys, s'han organitzat activitats estiuenques a la piscina i la platja, més acords amb les seues preferències.

“Ens complau oferir als veïns i veïnes de la Pobla de Farnals un servei com este, dirigit als joves de les famílies més desfavorides del municipi”, afirma la regidora de Benestar Social, Mª Carmen Benlloch.

Perquè haja pogut fer-se realitat, la gestió desenvolupada pel departament de Serveis Socials ha estat molt laboriosa, ja que les bases estipulen que, per a obtindre la subvenció, el nombre mínim de persones beneficiàries ha de ser de 20. Així, donat que s'establixen uns criteris econòmics i socials concrets que bona part de la ciutadania no complix, s'ha realitzat un gran esforç per a trobar a suficients persones que permeteren arribar a eixa quantitat mínima de participants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.