Un pintor de Guadassuar aconseguix el primer premi en el XIIIé Concurs de pintura ràpida ‘Godella i el seu entorn’

740

Al voltant de les 9 del matí de dissabte, Godella es va omplir de pintures, cavallets i llenços comandats per pintors arribats de molt diversos racons. Un valencià, de Guadassuar, va ser la persona que, segons el jurat, millor va retratar l’essència de la localitat de l’Horta Nord en aquest tretzé Concurs de pintura ràpida Godella i el seu entorn.

concurs-pintura-rapida-godella-2Salvador Ribes va guanyar el primer premi atorgat per l’Ajuntament, una recompensa de 1.500 euros. La victòria la va aconseguir amb un quadre que mostra part de l’horta godellenca i part dels edificis que se situen a la vora. Per darrere, obtenint els segons premis, concedits per la Masia Xamandreu i Ricardo Caballer, van estar Daniel Parra i Antonio Medina. El primer es va inspirar amb unes vistes de la zona de l’estació i el segon, en la pròpia Masia Xamandreu.

Pel que fa al guardó al millor artista local, del qual fa entrega el consistori, fou Adrián Espinós qui el va aconseguir, pintant des de la plaça de l’esglèsia. La Cervecera González Pons va ser altre dels negocis que va col·laborar amb retribucions en metàlic, entregant 300 euros a Emilio Cárdenas.

concurs-pintura-rapida-godella-1Els tres premis consistents en material de belles arts, patrocinats per la tenda El Almacén i l’Ajuntament de Godella, foren per a José Luis Angulo, Pedro José García i Hector Dolz. Per últim, Pascual Gimeno va rebre la recompensa de 100 euros a càrrec del Restaurant Castillo.

Tant l’impulsor del concurs, Josep Ferriol, com la regidora de Cultura, Tatiana Prades, valoren molt positivament la participació en la present edició. Confirmen que “es va ajuntar gent de tots els racons de la geografia espanyola per a aconseguir crear un clima únic”. Un clima que es repeteix cada any a Godella des de fa tretze.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.