Un incendi arrasa de matinada una tenda de motos a Alzira

20

Esta passada matinada s'ha declarat un incendi a un comerç de motocicletes d’Alzira, concretament al carrer Requena, seguns han informat fonts del Consorci Provincial de Bombers de València.

S’ha rebut l'avís a les 04:16 del matí i fins allí s’hi han desplaçat quatre dotacions de bombers del parc d’Alzira i Cullera i diverses unitats de comandament.

A la seua arribada, la Policia Local ja havia desallotjat la resta de l’edifici, amb 48 vivendes, on es trobava el comerç, que ocupava la planta baixa.

Alertat el Centre de Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), s'ha mobilitzat una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) al lloc del sinistre, i l'equip sanitaria va asistir una dona de 92 anys per maretjos, però la van donar de alta in situ.

L’incendi s’ha donat per controlat a les 4:47 h. El foc ha cremat el comerç i part d'una vivenda de la primera planta, mentre que el fum ha afectat tota la façana de l’edifici i l’interior de vàries plantes.

Les tasques han continuat fins a les 08:30 del matí, ja que s’hi ha hagut de ventilar tot l’edifici i acabar d’extingir-lo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.