Un cotxe perd el control al Camí de les Corregudes i xoca amb la tanca del col•legi Jaume I El Conqueridor

0
70
Bankia

Al voltant de las 15.15 hores del dilluns, s’ha registrat un accident de trànsit al Camí de les Corregudes de Catarroja, front el col•legi Jaume I El Conqueridor, encara que no ha hagut de lamentar cap fértil. Tot i aixió, el Bloc-Compromís de Catarroja ha demanat als consistoris de Catarroja i Albal, municipis separats per esta via, que donen solució a la “inseguretat viària” de la zona.
Per a la coalició, l’accident “ha posat en evidència, una vegada més, el perill d’esta carretera inacabada pel conflicte entre Catarroja i Albal, de resultes de la urbanització de la zona on els dos municipis limiten, i que va ser executat per Albal sense comptar amb el consens necessari per fer una carretera conjunta entre els dos pobles”.

L’accident, provocat per una de les corbes que hi ha en esta carretera de poc menys d’un quilòmetre de longitud, ha acabat amb el cotxe bolcat i xocant contra la tanca de l’escola, segons el relat del Bloc-Compromís, concretament, en la zona del recinte destinat a Educació Infantil, encara que es trobava buit en aquells moments.

Segons el portaveu de la coalició, Jesús Monzó, “nosaltres ho vam advertir en el ple ordinari del passat mes de juliol i ara, després d’este accident, ho tornem a reclamar: cal una solució immediata a una carretera molt perillosa que ja es va cobrar la vida d’una persona”. Monzó entén que “cal que els dos ajuntaments es posen d’acord i que posen per davant la seguretat viària per tal d’evitar més accidents”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here