Últims dies per a visitar l'exposició de l'Associació de Pintors Artístics de Paiporta

661

L'exposició anual de l'Associació de Pintors Artístics de Paiporta que acull el Museu de la Rajoleria de Paiporta arriba a la seua fi. L'exhibició està a disposició del públic per a celebrar el final del curs de pintura organitzat per l'associació, i s'acabarà aquest 20 de juliol.

Com és habitual, el museu ha acompanyat l'exposició amb una sèrie de tallers de pintura creativa per als xiquets i xiquetes de Paiporta. Entre els dies 9 i 13 de juliol, al voltant de 200 criatures del Club de Tenis Paiporta, l'Escola d’Estiu, l'Estiu Esportiu, La Casa dels Xiquets i el Club de Futbol El Palleter van aprendre sobre les obres en un recorregut per la sala principal del museu, i es van divertir al taller de pintura marbrada en companyia dels seus monitors i l'equip del Museu.

Quant a les pròximes activitats del Museu de la Rajoleria, durant els propers mesos d'agost i setembre es podrà gaudir a l'aire lliure amb l'exposició 'El museu ix al carrer', amb imatges històriques de Paiporta col·locades en panells situats als punts on foren presses. Aquesta mostra arriba a la seua segona edició i permet comprovar in situ com ha canviat el poble amb el pas del temps.

El pròxim esdeveniment que tindrà lloc al propi Museu serà l'exposició col·lectiva de Gilberto Gallardo i Marta Contel: dos punts de vista diferents d’entendre la pintura; d’una banda, l'estil expressionista i eclèctic de Gilberto i, d’altra, l’estil de línies pures que caracteritzen les il·lustracions de Marta. Novament, l’exposició anirà acompanyada d’un taller destinat a públic escolar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.