Últims dies per a visitar l’exposició de l’Associació de Pintors Artístics de Paiporta

624

L’exposició anual de l’Associació de Pintors Artístics de Paiporta que acull el Museu de la Rajoleria de Paiporta arriba a la seua fi. L’exhibició està a disposició del públic per a celebrar el final del curs de pintura organitzat per l’associació, i s’acabarà aquest 20 de juliol.

Com és habitual, el museu ha acompanyat l’exposició amb una sèrie de tallers de pintura creativa per als xiquets i xiquetes de Paiporta. Entre els dies 9 i 13 de juliol, al voltant de 200 criatures del Club de Tenis Paiporta, l’Escola d’Estiu, l’Estiu Esportiu, La Casa dels Xiquets i el Club de Futbol El Palleter van aprendre sobre les obres en un recorregut per la sala principal del museu, i es van divertir al taller de pintura marbrada en companyia dels seus monitors i l’equip del Museu.

Quant a les pròximes activitats del Museu de la Rajoleria, durant els propers mesos d’agost i setembre es podrà gaudir a l’aire lliure amb l’exposició ‘El museu ix al carrer’, amb imatges històriques de Paiporta col·locades en panells situats als punts on foren presses. Aquesta mostra arriba a la seua segona edició i permet comprovar in situ com ha canviat el poble amb el pas del temps.

El pròxim esdeveniment que tindrà lloc al propi Museu serà l’exposició col·lectiva de Gilberto Gallardo i Marta Contel: dos punts de vista diferents d’entendre la pintura; d’una banda, l’estil expressionista i eclèctic de Gilberto i, d’altra, l’estil de línies pures que caracteritzen les il·lustracions de Marta. Novament, l’exposició anirà acompanyada d’un taller destinat a públic escolar.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.