Totes les comissions municipals de Moncada seràn públiques, gravades i difoses

736

El ple municipal de gener de l'ajuntament de Moncada va aprovar per unanimitat la proposta presentada pels grups Guanyem Montcada i Acord Ciutadà-EU per a què totes les comissions  municipals siguen públiques, gravades i difoses per l'ajuntament.

pleno moncada paellasEl portaveu de Guanyem, Manolo García, en la seua intervenció va agrair el treball del secretari de la corporació, ja que en el seu informe donava la raó a la interpretació que fan els grups Guanyem i Acord en el que la llei valenciana estableix que totes les comissions són públiques i que només és necessari concretar la forma en què es faran.

La proposta de Guanyem i Acord tenia per a objetiu utilitzar la mateixa fórmula de gravació i emissió en directe pel canal municipal, és a dir, el mateix procediment establert per al ple.

Per acord de la junta de portaveus es va afegir la proposta d'incloure el compromís de totes les forces municipals de desenvolupar el Reglament d'Organització Municipal per a aprovar-lo abans de la finalització de la legislatura.

Els portaveus de Guanyem Moncada, Manuel García, y Acord Ciutadà-EU, Vicent Conejero, es van felicitar per "un gran avanç en la transparència i en la informació municipal a l'Ajuntament de Montcada així com el compromís adquirit per a desenvolupar el ROM".

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.