Totes amb Burjassot comunica a l’alcalde la seua renúncia a pertànyer a la Junta de Govern Local

1182

Totes amb Burjassot ha comunicat formalment la seua renúncia a pertànyer a la Junta de Govern Local, òrgan de l’ajuntament a lliure designació de l’Alcalde que s’encarrega de prendre determinades decisions, com la majoria de les contractacions o l’aprovació de les subvencions, pertinença que s’havia fet efectiva el dimarts 14 d’agost després de l’expulsió del PP de la mateixa Junta.

Totes amb BurjassotTotes amb Burjassot vol aclarir que es va arribar a un acord amb l’alcalde Rafa García  perquè el seu portaveu, Adrián Juste, entrara com a membre de ple dret en la Junta de Govern durant el mes d’agost substituint a un altre que estiguera de vacances.

Però, segons indiquen des de Totes, la decisió de l’alcalde de substituir de forma permanent a Sonia Casaus, portaveu del PP, pel seu portaveu, “ha sigut presa de forma unilateral i sense informar prèviament de la mateixa a les parts afectades. A més, recorden que l’acord inicial de la legislatura era que la composició de la mateixa respectara la proporcionalitat de la representació de cada grup polític”.

“Hem renunciat perquè pensem que no s’ha respectat cap d’aquests acords i, a més, s’han pres decisions sense comunicar-nos-ho prèviament”, segons explica Adrián Juste.

Per a Totes “la seua expulsió de Casus obeix més a motius polítics, i no tant a un desistiment de funcions. L’alcalde té dret a triar qui pertany a la Junta, però la veritat és que aquesta no ens sembla la millor forma d’actuar. Ens sentim una mica utilitzats. Per tant, exigirem que es complisca l’acord inicial i que la nostra pertinença a la Junta finalitze el 31 d’agost”, segons explica la formació en un comunicat

Per la seua banda, Rafa García ja ha avançat a Totes amb Burjassot que acceptarà la seua renúncia sense problemes i que el seu portaveu serà substituït a partir de setembre per un altre regidor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.