Tot l’art urbà de Picanya a un ‘clic’

555

A finals dels anys 80, Picanya apostà per l’art al carrer com a element de millora de l’espai públic. Des d’aleshores, i fins ara, un bon nombre de murals i intervencions plàstiques han fet de mitjaneres, parets o altres elements poc enriquidors del paisatge urbà, autèntics llenços on diferents artistes (especialment artistes locals) han deixat mostra del seu tal·lent.

Ara, l’Ajuntament ha arreplegat tota la informació d’aquestes peces artístiques a una completa guia penjada a la plana web municipal. A la guia s’indiquen no només els autors i autores dels murals i els seus significats sinó també anècdotes al voltant d’ells i, fins i tot, la seua geo-localització.

Segons expliquen des de l’Ajuntament, hi ha peces de gran format, d’altres menudes, de diferents estils, amb missatge social i reivindicatiu, d’homenatge i reconeixement o, simplement, fetes per a convertir en art, indrets o elements poc atractius. Una galeria d’art que creix any rere any i que ara també es pot fruir a colp de ratolí.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.