Silla projecta un nou parc de gossos a la zona nova del Molí de Magalló

498

La Regidoria d’Obres i Serveis, encapçalada per l’alcalde de Silla Vicente Zaragozá, ha començat a treballar en la construcció d’un parc caní a la zona nova del Molí de Magalló, concretament a l’avinguda de la Séquia Reial del Xúquer.

Segons ha explicat l’alcalde de Silla, Vicente Zaragozá, “aquest projecte està basat en la necessitat de conciliar les demandes ciutadanes i solucionar un problema de convivència de la ciutat, posant remei a la manca d’espais reservats per a gossos, on els propietaris puguen gaudir de la companyia de les seues mascotes. Al nou espai de prop de 700m2 s’habilitaran diferents elements, on les mascotes podran fer exercici i jugar sota la supervisió i control dels seus amos. A més, la zona es dotarà d’accessos organitzats mitjançant portes, fonts adaptades per a gossos i humans i sistemes de recollida i neteja. En aquests espais, els excrements han de ser arreplegats pels propietaris i dipositats en les papereres existents”.

Per altra banda, Amparo Alapont, regidora de Benestar Animal, ha destacat que “aquest és un pas més cap al benestar animal al nostre poble. A poc a poc avancem en la millora dels espais dedicats a les nostres mascotes”.

Aquest nou parc, se suma als tres que ja disposava el municipi, un a la Bega, un a l’avinguda d’Alacant i l’altre al Parc de l’Alteró, encara que l’ajuntament preveu la construcció d’un parc caní més, a l’avinguda de Gandia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.