Tot a punt per a la XXIII Quarta i Mitja Marató de Paiporta-Picanya

0 lecturas

Quarta i Mitja Marató Picanya-Paiporta

Paiporta i Picanya es preparen per a acollir aquest diumenge la XXIII Quarta i Mitja marató, prova que es va presentar oficialment aquest dimecres a l’Auditori Municipal de Paiporta. Vora 2.000 corredores i corredors ja s’han inscrit en una competició històrica, de les més veteranes de l’Horta i de tot el territori valencià.

La Quarta i Mitja, tal com el seu propi nom indica, és una carrera de doble distància. D’una banda, els corredors de la quarta correran poc més de 10 quilòmetres. Com a novetat d’enguany seran els primers en prendre l’eixida el diumenge, a partir de les 9:30 hores. Les persones que s’atrevisquen amb la mitja marató recorreran una distància de poc més de 21 quilòmetres, i se’ls donarà l’eixida a les 10.00 hores. Ambdues proves començaran a la Plaça Major de Paiporta.

L’acte de presentació va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, la regidora d’Esports de la localitat, Zaira Martínez, el seu homòleg de Picanya, Manolo Dasí, el president del Club d’Atletisme Paiporta, Antonio López, la presidenta del Club Camesllargues de Picanya, Mara del Valle, i l’erudit i precursor de l’atletisme valencià, Recared Agulló, que enguany no podrà exercir d’speaker de la prova, com ha sigut habitual en la història de la competició.

En els parlament de la presentación, tots van coincidir en subratllar els valors intrínsecs de superació que conté l’atletisme, també la importància de la pràctica esportiva per a millorar la salut de les persones. Respecte de la Quarta i Mitja, es va destacar l’esforç organitzatiu dels clubs, i la unió que suposa aquesta prova entre dos localitats germanes com Paiporta i Picanya.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí