Torrent triarà este cap de setmana les seues falleres majors del 2017

727

Resten hores per a que Torrent celebre l’acte més esperat del calendari faller: l’Elecció de les Falleres Majors de 2017, on 9 candidates infantils i 9 majors opten a ser les màximes representants de la ciutat. L’Àgora del Parc Central acull un any més este acte en el que s’esperen al voltant de 1500 persones concentrades per acompanyar a les seues candidates, arropades per un espectacle audiovisual que porta el lema “Tots Som Superació”. L’espectacle mostrarà com el treball, la dedicació i la força de voluntat diàries són els ingredients bàsics per a aconseguir un somni.

Torrent. Falleres Majors de Torrent de 2017

A més, per primera vegada en la història de les Falles de Torrent, l’elecció de les falleres majors es retransmetrà en temps real a través de la nova web de Junta Local Fallera ( www.fallesdetorrent.es).

La iniciativa farà possible a tot el món ser testimoni de la cita i poder seguir la decisió en directe sense perdre detall. Des de qualsevol racó de la ciutat de Torrent, expectant per la decisió, però també des de qualsevol racó del món, esta vegada la imatge de les nostres falles i de la ciutat es projecten per mostrar esta festa d’interés turístic i molt prompte esperem Patrimoni de la Unesco.

En esta nit  plena de màgia i emocions només dos de les 18 candidates faran un pas avant en sentir el seu nom per a viure de manera única les Falles de 2017, un camí que continua amb nous somnis i il·lusions en un any inoblidable per a cada una de les 18 candidates que ja formen part de la cort d’honor.

A les 21:30 hores tindrà lloc la recepció de les falleres majors de 2016 i les candidates de l’any que ve, i a les 22:00 hores començarà l’espectacle que es preveu que concloga vora la mitjanit, moment en què l’alcalde, Jesús Ros, farà públic el nom de les dos afortunades, triades pel jurat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.