Torrent s’afegeix a Paiporta i Picanya en la petició de ser declarats zona A del Metro

0
68
Bankia

Compromís per Torrent presentà una moció al darrer Ple municipal reivindicant la inclusió de Torrent enla zona tarifària A de Metrovalència. La moció trobà el suport dels altres grups municipals i fou aprovada per unanimitat, la mateixa que va rebre la moció als plenaris de Paiporta i Picanya, a inciativa dels grups de Compromís.
Com ja anunciàrem fa unes setmanes, els regidors i regidora de Compromis a Paiporta, Picanya i Torrent, consensuaren una moció on demanaven l’extensió de la zona A fins a Torrent.

La moció es justifica en que el servei de Metrovalència no és un servei de València ciutat només, ” i sembla que en l’actualitat així ho siga”. També es dona la circumstància que veïns d’aquestes poblacions, es desplacen amb turisme fins a l’estació de València Sud, on estacionen i agafen el metro “amb estalvi de diners però amb un increment de cost energètic i contaminació ambiental”, expliquen des de Compromís.

“Si Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana accepta aquesta proposta, pensem que s’incrementarà l’ús del metro, les persones usuàries estalviaran diners i contribuirem a reduir el consum energètic i una contaminació innecesaria”, assenyalen.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here