Torrent presenta la I Setmana Cultural per commemorar el 9 d’Octubre

0
240

Torrent-9-Octubre-presentacion

Torrent presentó els actes de la I Setmana Cultural per commemorar el 9 d’Octubre. L’alcalde de Torrent, Jesús Ros, juntament amb el regidor de Transparència, Activitats Lúdiques i Tradicionals, Alfred Costa, ha presentat el programa d’activitats que es duran a terme en la ciutat amb motiu de la celebració del Nou d’octubre, el dia de tots els valencians.

Costa ha assenyalat que es tracta d’una setmana cultural organitzada de manera conjunta amb les associacions, ja que l’objectiu de l’Ajuntament és fer les associacions culturals corresponsals de l’activitat cultural de la ciutat.

Durant la I Setmana Cultural dedicada al Nou d’octubre, la Torre musulmana de Torrent serà l’epicentre de l’activitat cultural. Per a l’Ajuntament de Torrent una de les prioritats d’esta nova etapa és “donar vida als continents culturals del municipi”, tal com ha apuntat Alfred Costa.

Entre els actes que es faràn a Torrent en motiu del 9 d’Octubre Hortanoticias tindrà un part xicoteta de participació ja que Jose Antonio Garzón, responsable comercial del nostre portal i un dels mes important investigadors del món en materia d’escacs,  participarà a la presentació del documental ‘La dama dels escacs’, documental basat en els treballs de investigació de Garzón.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.