Torrent presenta demà el mosaic de Nolla de més de 25.000 peces de fusta que es plantarà al Burning Man de Nevada

489

La sala cívica de l’Antic Mercat de Torrent acull demà la presentació del mosaic de Nolla, base del projecte Renaixement. A partir de les 20.00 hores es podran veure els 36 metres quadrats finalitzats que formen este mosaic que el teixit faller de la ciutat ha confeccionat durant diverses jornades de germanor. Més de 25.000 peces de mosaic de fusta formen el mosaic de Nolla de Renaixement que viatjarà al setembre als Estats Units d’Amèrica per a participar en el festival d’art més important del món, el Burning Man.

mosaic burning man t orrentLa base que demà es presenta ha sigut creada amb les mans de centenars de fallers i falleres torrentins amb la col·laboració de l’Associació de Discapacitats de Torrent, ADISTO, i de les falleres majors de la ciutat, Noelia Peinado i Carla Pallardó, amb les seues corts d’honor. El mosaic s’ha fet en diverses jornades intensives de treball en el casal de la Falla Cronista Vicent Beguer i Esteve, on també van acudir l’alcalde, Jesús Ros, i el regidor de l’Àrea de Festes, Alfred Costa.

Des de l’Ajuntament animen a tots els que han participat en el muntatge del mosaic i volen veure’n el resultat, que passent per l’Antic Mercat i també anima a qui no ha participat per tal de conèixer la faena que les falles han fet i que històricament farà que el nom de Torrent viatge arreu del món amb la plantada d’una falla a més de 9.000 quilòmetres de distància. A més, es pot participar en les xarxes socials amb l’etiqueta #FallasBurningTorrent i pujar les fotos, vídeos o sensacions sobre este projecte. mosaic burning man t orrent (1)

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.